VESTI PK „NOVI SAD“

Prvenstvo Srbije 17. do 20. decembra 2020.

dec 24, 2020

Na Prvenstvu Srbije za kadete, juniore i apsolutnu kategoriju koje se od 17. do 20. decembra 2020. održalo na bazenu 25. maj u Beogradu naš klub je postigao odlične rezultate.
Uspeli smo da osvojimo pehar u ekipnom plasmanu u sve tri kategorije kao i 28 medalja u pojedinačnim i štafetnim trkama.
Proteklih 10 meseci bilo je veoma izazovno za naš klub u smislu uslova za rad jer je Novi Sad u tom periodu bio jedan od gradova u Srbiji sa najlošijim uslovima za plivački trening. Ta ograničenja kao i celokupna epidemiološka situacija ostavili su veliki negativan uticaj na nastup klubova, međutim entuzijazam plivača, trenera i roditelja je pobedio te smo pored svega postigli odlične rezultate.
Uprava PK Novi Sad čestita svim plivačima i roditeljima na odličnim rezultatima i zahvaljuje se trenerima koji su u proteklim mesecima predano radili sa našim kadetima, juniorima i seniorima.
Takođe, PK Novi Sad se zahvaljuje Plivacki savez Srbije i svima koji su učestvovali u organizaciji takmičenja koje je proteklo besprekorno i pored veoma izazovnih okolnosti.

PK „Novi Sad“