VESTI PK „NOVI SAD“

Letnje prvenstvo Srbije kadeti Leskovac

jul 29, 2018

U Leskovcu se 28.07. i 29.07. održalo Letnje prvenstvo Srbije za kadete. Na pobedničkom postolju našla se naša mešana štafeta u disciplini 4x50mix u sastavu Sojević, Reljin, Banjac, Jeličić.

U pojedinačnoj konkurenciji istakli su se Danilo Banjac i Katarina Sojević. Danilo je osvojio čak 3 srebrne medalje dok je Katarina ponela 2 bronzana odličja. Pohvale idu i za Nikolinu Jeličić, Vanju Reljina, Lazara Savića i Relju Bubanju koji su, uz već pomenuti dvojac doneli značajne plasmane u ekipnom bodovanju. U štafetnim trkama Tara Bogdanić, Tijana Maksović i Elena Pećanin su doprinele da uđemo prvih 8 pozicija koje takođe donose timske bodove. U konačnom ekipnom poretku to je bilo dovoljno za plasman na 6. mesto.

Galeriju fotografija sa Kadetskog prvenstva pogledajte na  linku GALERIJA . Photo credit  PSS zvanični facebook nalog.

PK Novi Sad čestita svim takmičarima i njihovim trenerima na postignutim rezultatima.

Ovim prvenstvom stavljena je tačka na još jednu takmičarsku sezonu u Srbiji. Želimo našim plivačima da se dobro odmore i prikupe snage za narednu, nadamo se još uspešniju sezonu. U međuvremenu navijaćemo  za plivačku reprezentaciju Srbije na predstojećim Evropskim prvenstima u Glazgovu.

Ostanite  uz naš sajt i naloge na društvenim mrežama preko kojih ćemo vas blagovremeno obavestiti o početku naredne sezone.

Za sve dodatne informacije možete se kao i uvek do sada obratiti sekretarijatu kluba.

PK Novi Sad