OBAVEŠTENJE PK „NOVI SAD“

Novo obaveštenje

avg 29, 2020

PK Novi Sad u prilici je da nakon 6 nedelja veoma ograničenog rada u kom ni 5% članova nije imalo mogućnosti da obavlja redovan trenažni proces, obnovi bar delimično rad za sve trenažne grupe.
Takom obavljanja trenažnih aktivnosti poštovaće se sve propisane mere za suzbijanje pojave Korona virusa, a mi se nadamo da će u narednom periodu postojati mogućnost za bar minimalno sprovođenje treninga te da Novi Sad neće biti jedini grad u Srbiji u kom većina plivača nema pristup bazenima ovako dug vremenski period.
Ovom prilikom želimo da se zahvalimo svim članovima na strpljenju i razumevanju. Toga će biti potrebno i u narednom periodu s obzirom da se odluke o radu bazena menjaju iz dana u dan, a da bazen na SPENS-u nije ni blizu da bude spreman za puštanje u rad iako nam je na početku leta obećano da će se radovi na bazenu završiti do kraja avgusta meseca.
Takođe ovim putem skrećemo pažnju svim članovima na sledeće informacije:

ŠKOLA PLIVANJA:
Tokom septembra našu školu plivanja pohađaće samo članovi koji su trenirali tokom jula meseca i uplatili su članarinu za taj mesec. Upis novih članova i prijem starih članova koji nisu bili tu tokom jula obaviće se tek po puštanju bazena na SPENS-u u rad.
Organizacija septembarske škole plivanja predstavlja samo nadoknađivanje propuštenih treninga iz jula meseca.

TAKMIČARI I PREDTAKMIČARI:
Termini treninga biće promenljivi, u dogovori sa trenerima. Svi takmičari i predtakmičari će tokom septembra biti dužni da prilikom dolaska na treninge pokažu člansku kartu sa overenim mesecom septembrom što je dokaz o izmirenju septembarske članarine i eventualnih zaostalih dugovanja.
Molimo sve članove da izmiruju dugovanja kako bi se obezbedilo funkcionisanje Kluba. Članovi koji ne izmiruju obaveze biće suspendovani iz trenažnog procesa do izmirivanja dugovanja.

Tokom perioda jeseni neće biti organizovanja većih okupljanja poput organizacije takmičenja i odlaska na takmičenja, naši treneri i plivači iskoristiće maksimalno taj period kako bi dočekali spremni ponovno uspostavljanje sistema plivačkih takmičenja u našoj zemlji.

PK Novi Sad još jednom vam se zahvaljuje na strpljenju i razumevanju.